Wie ben ik?

Mijn naam is Orlando d’Arnault en al bijna 10 jaar ben ik trotse eigenaar van Basjes Nootzaak. De naam Basjes Nootzaak komt nog van mijn voorganger Bas. Toen hij met pensioen ging heb ik zijn bedrijf overgenomen.

Vers van de markt

Sinds 2017 hebben we een nieuwe verkoopwagen met nog meer mogelijkheden en vooral ook meer ruimte om jou als klant nog beter te kunnen bedienen.

Ons assortiment

We hebben een groot assortiment noten en zuidvruchten van uitstekende kwaliteit. Iedere dag begint met nieuwe schone olie waarin de noten ter plaatse vers worden bereid, zonder toevoegingen om de houdbaarheid te vergroten.

Een nieuw filiaal – de online notenwinkel 

Omdat door COVID-19 niet iedereen even gemakkelijk naar de markt kan komen hebben we ervoor gekozen om een online notenwinkel te beginnen. Vanaf nu is Basje Online! We noemen dit dan ook ons nieuwe filiaal en met onze gloednieuwe notenwinkel zijn we 24/7 open!

Altijd vers!

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten, juist in deze tijd, kunnen blijven genieten van onze  heerlijke vers gebrande nootjes!

De dagen waarop we verzenden

Op woensdag staan wij in Vianen, op vrijdag in Hoofddorp en op zaterdag in Delft. Op dinsdag en donderdag zorgen wij ervoor dat alle online bestellingen worden ingepakt en verzonden. 

Op de markt is het altijd gezellig

Maar het leukste vinden wij toch om je even te zien en gezellig bij te praten. Wij nodigen je vooral uit om langs te komen op de markt. Voor elke stad hebben wij ons eigen team met enthousiaste medewerkers.

We zien je er graag! Tot binnenkort!